Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla bulunmak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek yüküm ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine ket olan ivedi gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne konue yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

İnsanların tombul olarak bulunduğu binalarda kifayetli skorda ivedili çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir çalışmahaklı ivedi bir durumda çalışanların yahut binada mevcut vesair personelin basitçe çıkışını sağlayıcı asgari dü acil çıkış bapsı bulunmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu Yangın Çıkış Kapısı aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu Yangın Kapısı kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Özellikle içli ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine Yangın Kapısı ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Report this wiki page